OnePlus, Kendi Reklamını Yapmaya Çalışırken Rezil Oldu

0


Daha önce Huawei, Samsung gibi teknoloji devlerinin başına gelen Twitter kazası, şimdi de OnePlus’ın başına geldi. Dünyaca ünlü bir teknoloji YouTuber’ının paylaşımının altına yorum yaparak yeni telefonunun reklamını yapmaya çalışan şirket, tweetin iPhone’dan atıldığının görülmesiyle alay konusu oldu.

Marques Brownlee, 2022’nin en iyi telefonları ile ilgili bir video yayınladı ve bu videoyu Twitter’daki takipçileri ile de paylaştı. Tweete yanıt veren OnePlus ise “2023’te yanıldığınızı kanıtlayacağız.” şeklinde iddialı bir yanıt verdi. Ancak buradaki esas mesele, paylaşımın bir iPhone‘dan yapılmış oluşuydu.

OnePlus’ın Twitter’daki paylaşımında, bu paylaşımın iPhone’dan yapıldığını anlatan “via Twitter for iPhone” ibaresine yer verilmişti. Ancak burada, bu rezil oluştan daha önemli bir detay vardı. Bundan bir süre önce açıklama yapan Twitter, paylaşımların hangi cihazdan yapıldığını gösteren özelliği kaldırdığını duyurmuştu.

OnePlus’ın rezil olduğu paylaşım işte böyle görünüyordu

OnePLus

Bugün Twitter kullanıcılarının çok büyük bir bölümü, bir paylaşımın iPhone’dan mı yoksa Android telefondan mı yapıldığını göremiyorlar. Marques Brownlee’nin başına gelen olay, Twitter sürümünün güncel olmayabileceğini düşündürüyor. Ancak bu noktada net bir bilgiye sahip değiliz.





Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir